Despre

TUDENT este o clinica dentara, echipata modern, cu medici experimentati, ce va ofera calitate la cele mai inalte standarde. Clinica stomatologica TUDENT este situata in Constanta, vis-a-vis de universitatea Ovidius si va poate oferi toate serviciile de medicina dentara intr-un singur loc, intr-o locatie moderna, placuta si cu personal pe masura.

Va oferim o gama larga de servicii printre care:
IMPLANTOLOGIE DENTARA - este cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a dintilor lipsa. Aceasta metoda este fara dureri, simpla si eficienta.
PROTETICA DENTARA - reprezinta refacerea dintilor: coroane dentare, fatete, proteze totale sau partiale, proteze pe implanturi, proteze scheletate cu sisteme speciale.
RADIODIAGNOSTIC - detinem echipamente de ultima generatie pentru radiologia dentara cu iradiere redusa si fascicol concentrat si perfect delimitat.
TERAPIE DENTARA - reprezinta tratarea lezunilor carioase si cele necarioase, cat si complicatiile lor: leziuni de uzura dentara, fracturi, distrofii, etc.

Clinica dentara TUDENT se distinge prin competenta sa, prin echipamentele moderne si empatia de care mereu dau dovada doctorii, asistentele si intreaga echipa.

PROGRAM:
Luni - Vineri
08:00 - 20:00


Ne puteti contacta telefonic
0341 464 716 sau 0730 024 444
si prin email
contact@tudent.ro.


Va puteti programa prin intermediul Formularului de programare.